OOvB online

Internet boekhouden Unit4 Online

Klik hier voor Unit4 Online.


Minimale systeemeisen: Windows XP met servicepack 2

Bereikbaarheid Unit4 Online

Tot onze spijt is de bereikbaarheid van onze Unit4 Multivers Online de afgelopen weken niet geweest wat u van ons verwacht. Wij bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan en geven u graag enig inzicht in de oorzaak van de problemen.

Donderdag 13 oktober heeft de online omgeving hinder ondervonden van het intrekken van een certificaat door certificeringsinstelling GlobalSign. Hierdoor ontstonden wereldwijd bij miljoenen websites problemen. Voor ons heeft dit geleid tot problemen met het leggen van verbindingen met onze online omgeving.

Een groot deel van dinsdag 25 en woensdag 26 oktober was er een storing bij ons datacenter die impact had op alle interne en externe gebruikers van het datacenter. Deze storing werd veroorzaakt door een extreem zware belasting van de firewalls, waardoor er vaak geen verbinding gemaakt kon worden. Samen met de leveranciers van de firewalls en externe consultants zijn aanpassingen gedaan op de firewalls, waardoor de ongewenste verbindingen structureel zijn geweerd. Hierdoor zijn af en toe ook uw verbindingen geweerd, maar over het algemeen functioneerde de online omgeving hierna weer afdoende. De oorzaak van de ongewenste verbindingen wordt nog onderzocht, waarna mogelijk aanvullende maatregelen getroffen zullen worden.

Op 31 oktober en 1 november ondervonden nog enkele klanten verbindings- en performanceproblemen, maar sinds woensdag 2 november functioneert Unit4 Multivers Online weer naar behoren.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 

Fred Loos

Unit4
General Manager SME

 

Twinfield

Klik hier voor Twinfield

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene voorwaarden

De juiste tools voor online boekhouden, rapportage en salarisverwerking.