OOvB Coronavirus

Coronavirus nieuws

Het coronavirus veroorzaakt een stevige impact op onze maatschappij. Voor wat betreft de aanpak en zorgen voor onze gezondheid. Maar ook voor onze economie. Bij OOvB adviseurs en accountants realiseren we ons dat dit voor jou als ondernemer een hoop vragen oproept. Daarom hebben we op onze website deze pagina aangemaakt. Waarmee wij proberen antwoorden te geven op veelgehoorde vragen.

 

Moeilijke gesprekken?

Goed om te weten! Een gesprek met de bank over je kredietfaciliteiten? Een afspraak met een leverancier over het verschuiven van je betalingstermijn? Een gesprek met een verhuurder over de mogelijkheden van tijdelijke huuropschorting? Het zijn zomaar enkele voorbeelden die op dit moment erg actueel zijn.

Als het goed is, dan weet je als klant van OOvB adviseurs en accountants dat je relatiebeheerder en bedrijfsadviseur niet alleen een luisterend oor heeft, maar je ook kan bijstaan als je een ‘moeilijk’ gesprek voor de boeg hebt. Bovendien weet je relatiebeheerder zich gesteund door de kennis en expertise van een aantal ervaren OOvB specialisten.

Dus, heb je een moeilijk gesprek in het vooruitzicht? Laat je dan bijstaan door de hulp van OOvB. Juist nu zijn wij er om je te ondersteunen.

Direct actuele informatie

Direct actuele informatie

Banken

ING

ABN-AMRO

Rabobank

Natuurlijk kan je ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Want ook juist nu zijn wij er voor jou!