Begeleiding startende ondernemers

Dromen, durven, doen
De wens om een eigen bedrijf te starten is voor steeds meer mensen een droom. Een droom die vele voordelen biedt. Echter, bij de realisatie ervan ontdekken de meeste ondernemers dat de dagelijkse praktijk dromen niet of nauwelijks toelaat. Of het nu gaat om een ‘start up‘ of in het geval van een overname van een bestaande onderneming. Doorzetten, incasseren, overtuigen, kiezen, besluiten, risico’s inschatten, het zijn deze vaardigheden die vooral nu op de proef gesteld worden.  

De adviseurs van OOvB hebben een schat aan ervaring aan ondernemersadvies. Opgebouwd bij de groei van het eigen kantoor, maar meer nog door de dagelijkse contacten met klanten die vertrouwen op de adviezen op het vlak van accountancy en bedrijfskundig advies.

Een betrouwbare partner van A tot Z
Wanneer u de wens heeft om een onderneming te starten of over te nemen, bent u van harte welkom bij OOvB. En op welke manier u ons inschakelt? De keuze is geheel aan u.

Zo kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een bedrijfsplan. U kunt ons inschakelen om de financiering te begeleiden. Wij kunnen de administratie voor u verzorgen, bijvoorbeeld via onze online-boekhoud faciliteit. En u kunt ons betrekken om alle contracten, vergunningen en juridische zaken te regelen. Als starter heeft u behoefte aan flexibiliteit, ook voor de inzet van extern advies. En dat begrijpen wij. 

De proef op de som?
Heeft u concrete ondernemersplannen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met één van de adviseurs van OOvB. Wij luisteren graag naar uw verhaal.