Personeel & Organisatie

Goede medewerkers maken het verschil. Dat geldt voor iedere onderneming en organisatie. Als ondernemingsleiding besteed je dan ook veel aandacht aan selectie. Je wilt immers de juiste mensen op de juiste plek. Verder besteed je veel aandacht aan de ontwikkeling van je medewerkers. 

In de praktijk zien we echter dat veel ondernemers de administratieve bagage met betrekking tot hun medewerkers bij voorkeur uitbesteden. Of het nu gaat om salarisverwerking- en de administratie daarvan, of het verzorgen van aangiftes en het doen van meldingen bij tal van instanties. Uitbesteden is dan ook voordeliger en efficiënter dan het ‘in huis’ houden. 

Een helder inzicht

Wanneer ondernemingen een flinke groei doormaken en een bepaalde omvang bereiken, wordt de inrichting van de administratieve organisatie een serieuze zaak. Zowel processen als systemen dienen erop gericht te zijn om op ieder moment de juiste financiële status weer te geven. De inrichting van een goede administratieve organisatie vraagt om expertise. De specialisten bij OOvB leveren deze expertise. Bij de inrichting van een proces tot en met de keuze voor de juiste administratieve software. 

Uw salarisadministratie en HRM in de beste handen

Voor de uitvoering van uw salarisadministratie en HRM zaken hebben wij een samenwerking gesloten met HR5. HR5 is een gespecialiseerde HR dienstverlener die niet alleen uw complete salarisadministratie verzorgt, maar u tevens bijstaat bij algemene HR kwesties, specifieke arbeidsjuridische vraagstukken en op het gebied van arbo- en verzuimmanagement.  

Wilt u meer weten over de kennis en disciplines van HR5 of wat zij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Stel uw vraag aan uw OOvB relatiebeheerder of neem alvast eens een kijkje op http://www.hr5.nl

 

Test