Doe de MKB-branchescan

Als ondernemer sta je elke dag voor belangrijke beslissingen. Wij willen jou hierin graag bijstaan en bieden de Mkb-branchescan aan. Deze branchescan helpt je om inzicht te krijgen in jouw positie in de branche. Het invullen neemt slechts vijf tot tien minuten in beslag en je ontvangt direct een persoonlijk adviesrapport, wat in deze turbulente tijd extra van belang kan zijn.

MKB branchescan

De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. Je weet dus direct waar jij staat ten opzichte van jouw concurrent. Alle uitkomsten worden anoniem gebenchmarkt. Indien op het moment van invullen nog niet voldoende data beschikbaar is voor een betrouwbaar beeld in jouw branche, dan kun je jouw e-mailadres invullen zodat het rapport later wordt nagezonden.

Maak tijd en zet alvast de eerste stap, doe de Mkb-branchescan!

Mocht je vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wil je een uitgebreid benchmarkrapport, stel je vragen dan gerust aan ons. Wij nemen deel aan 'Branche in Zicht' , een platform van onze koepelorganisatie SRA, waarmee wij over unieke kengetallen in jouw branche beschikken. Een persoonlijk advies waarmee jij als ondernemer weer steviger in je schoenen staat.

Klik hier om naar de scan te gaan.