OOvB - 'Grip op Groei'

Een praktisch ondernemersprogramma voor jou

Elke dag is een nieuwe kans om iets te leren. Dat geldt ook voor jou als ondernemer. OOvB adviseurs en accountants wil je daar graag bij helpen. Daarom hebben we speciaal voor jou dit OOvB ‘Grip op Groei’ programma ontwikkeld.

Najaar 2022
Succes betekent; willen leren

Veel ondernemers hebben nog altijd het idee dat ze geen advies nodig hebben. Dat ze het wel alleen kunnen. Bij NLGroeit (een initiatief van bedrijfsorganisaties) hebben ze daar een mooi gezegde voor: “96% van alle ondernemingen is kleiner dan 10 medewerkers. De andere 4% heeft een adviseur en coach.”

De essentie van deze uitspraak? Succesvolle ondernemers willen ‘leren’.

OOvB lanceert het ondernemersprogramma ‘Grip op Groei’

Het Grip op Groei programma is praktisch van opzet en is bedoeld om aan de hand van een vijftal heldere stappen richting te geven aan de groei van jouw bedrijf. Daarbij wordt ingegaan op welke manier je meer onderscheidend vermogen kunt aanbrengen, hoe je slimme doelen kunt bepalen, hoe je een realistisch plan maakt, hoe je je medewerkers overtuigt en hoe je de vinger aan de pols houdt.

Doe mee! Je zult er veel voordeel van hebben

Wij zijn ervan overtuigd dat het programma “Grip op Groei” waardevol gaat zijn voor jezelf en voor je bedrijf. Vooral ook omdat wij denken dat jij de potentie hebt om op een goede manier door te groeien. Daarom willen we je aanmoedigen om je in te schrijven voor het ‘Grip op Groei’ programma dat in dit najaar van start gaat. 

Wil je een persoonlijke toelichting? Of heb je vragen?

Aarzel dan niet om even contact op te nemen met je OOvB adviseur.