OOvB - 40 jaar

40 jaar OOvB adviseurs en accountants

Al 40 jaar een begrip in de regio.

Daar willen we graag even bij stilstaan. Want het is goed om zo nu en dan eens te kijken waar je vandaan komt en wat je als organisatie hebt gedaan om ook vandaag de dag nog steeds van waarde te kunnen zijn voor zoveel klanten.

In ons geval valt het natuurlijk op dat onze rol als boekhouder in 40 jaar inmiddels is ingewisseld door die van accountant en adviseur. Een rol die erop gericht is om klanten beter te laten ondernemen. Met inzet van onze kennis en ervaring op het gebied van financiën, accountancy, fiscaliteit en juridische zaken.

En nog altijd met onze kernwaarden als uitgangspunt. Waarbij we vooral oog hebben voor de mens achter de ondernemer. Want dat verandert nooit.

OOvB, 40 jaren jong

En dat is precies zoals we ons voelen! Jong, levendig en energiek. Maar dat blijf je niet vanzelf. Het betekent dat je je kennis ‘up to date’ dient te houden en het betekent ook dat je gebruik dient te maken van alle online technologische mogelijkheden die zich bewezen hebben. Onze nieuwe digitale klantenportal en OOvB OneOffice zijn hiervan een mooi voorbeeld.

OOvB Nieuwe website

Nieuwe website

Met genoegen presenteren wij nu ook deze compleet nieuwe website. De reden voor deze nieuwe website? Om nog beter in te spelen op de ondernemersvragen die er bij klanten zijn. Vragen over strategische keuzes, vragen over overname of verkoop, vragen over fiscale zaken, vragen over export, vragen over juridische kwesties en vragen over financiering. Deze nieuwe website geeft uitgebreid informatie over deze ondernemersvragen en is bovendien een verzamelpunt voor actueel en relevant ondernemersnieuws.

OOvB jubileumvideo

OOvB adviseurs en accountants bestaat 40 jaar. En er is veel veranderd in al die jaren. Van boekhouder zijn we uitgegroeid tot een professionele bedrijfsadviseur. En de schoenendoos met bonnetjes is ingewisseld voor een online portal. We hebben het op een leuke manier in beeld gebracht. Kijk er maar eens even naar en laat even weten wat je ervan vindt. We zijn benieuwd.

OOvB 40 jaar

Dat moet gevierd worden!

Deze bijzondere mijlpaal laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We zijn gestart met een heerlijke traktatie voor onze relaties en medewerkers én natuurlijk de lancering van onze splinternieuwe website www.oovb.nl en de jubileumvideo.

Als klap op de vuurpijl vierden we dit 40 jarige jubileum samen met onze medewerkers en partners tijdens een onvergetelijk jubileumweekend aan zee.