Over OOvB

Typisch OOvB

Betrokken
Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent. Hoeveel ervaring je ook hebt. Het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is de ‘click’. En daarvoor zijn een aantal factoren belangrijk. Betrokkenheid is daarvan wellicht de belangrijkste. Als dienstbare specialist dienen wij te weten waar de klant mee bezig is. Wat zijn ambitie is. Met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft. Zakelijk én Privé.

Betrouwbaar
Een ander belangrijke factor is ‘vertrouwen’. De klant moet blind kunnen varen op de adviezen die wij als adviseur en accountant verstrekken. Met de wetenschap dat ze het best zijn voor onderneming en ondernemer. 

Bekwaam
Expertise, nog zo’n belangrijke factor. Onze klanten mogen vertrouwen hebben in onze adviezen, maar vooral in onze deskundigheid. Op administratief gebied, maar ook op fiscaal en juridisch vlak. Dat wij als adviseurs en accountants dan ook hoge eisen stellen aan het opleidingsniveau van onze eigen medewerkers én op de hoogte zijn van de allerlaatste relevante ontwikkelingen op vakinhoudelijk gebied, is in onze ogen dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij hebben de kennis en ervaring om onze klanten bij te staan en te helpen. Dag in, dag uit. Graag laten wij u kennismaken met al onze adviseurs die in de vijf regiovestigingen actief zijn.

Ervaring!

OOvB kent een lange historie. De heren Oostendorp en Otten begonnen bijna vijftig jaar geleden als adviseur voor administraties, fiscaal en financieel advies. Jaren later, in 1979, besloten zij hun kennis te bundelen en ontstond de maatschap Oostendorp en Otten. Een jaar later traden de broers Harrie en Huub van Boekel toe tot de maatschap en werd de naam Oostendorp-Otten-Van Boekel gevormd. In 1988 werd het derde regiokantoor geopend in Wanroij. Met de overname van Account Bernheze in 2007 werd een vierde regiokantoor in Nistelrode toegevoegd aan het netwerk. En uiteindelijk werd in 2009 het vijfde regiokantoor opgenomen door overname van administratiekantoor Van der Linden & Mermans in Boekel. In 2015 werd opnieuw een belangrijke overname gedaan in de vorm van Connect Accountants in Heesch. Door de samenvoeging van het OOvB kantoor Nistelrode en Connect in Heesch werd de locatie Nistelrode ingewisseld voor een nieuwe vestiging in Heesch. Ook werd het vennotenteam aangevuld met twee partners van het Connect team.

De huidige maatschap bestaat uit 8 vennoten en in totaal zo'n 100 professionals. Hierdoor is OOvB één van de grotere regioaccountants in Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland en bedient zij ondernemers en ondernemingen in de kleinzakelijke markt en grotere MKB bedrijven.

Onze klanten aan het woord...

In de bijna vijftig jaar dat wij als adviseur en accountant actief zijn, is OOvB uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor in Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Daar zijn we best trots op. De basis daarvan wordt gevormd door tevreden klanten, waarvan we er inmiddels meer dan 2.000 hebben. Klanten, die blijven vertrouwen op onze deskundigheid en die in veel gevallen ambassadeur zijn om collega ondernemers te wijzen op onze deskundigheid. Graag laten wij enkele klanten aan het woord. Bekijk hier onze cases.