Masterclass Excelleren in Ondernemen

Masterclass Excelleren in Ondernemen

Dinsdag 29 oktober 2019

OOvB adviseurs en accountants en Lab101 organiseren masterclass “Excelleren in Ondernemen”.

Dinsdag 29 oktober 2019. De Ideeënfabriek in Uden. Aanvang 9:00 uur.

Als ondernemer ben je druk in je bedrijf. Je hebt te maken met veeleisende klanten, met medewerkers en toeleveranciers. Maar hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan de ontwikkeling van je bedrijf zelf? Weet je wat je echte toegevoegde waarde is? Weet je hoe je nieuwe klanten kunt verleiden? Haal je het beste naar boven uit je medewerkers? Haal je het beste in jezelf naar boven? Vragen die misschien herkenbaar in je oren klinken, maar waarop je niet altijd een antwoord hebt.

Wij organiseren samen met Lab101 een masterclass “Excelleren in Ondernemen”. Hierin komen de hierboven genoemde vragen aan bod. Via een tweetal hoofdthema’s. Het eerste thema gaat over de toegevoegde waarde van je onderneming. Het tweede thema gaat over jouw rol als ondernemer en leider.

Het programma van de masterclass?

Aanvang

9:00    Ontvangst
9:15    Aftrap

Groei van je bedrijf?

9:20      Ontdek de échte toegevoegde waarde van je bedrijf
10:20    Kansen en verbeterpunten voor je bedrijf
11:20    Pauze
11:30    Wat is effectief leiderschap?
12:00    Waar sta jij in je team?
12:30    Lunch

De groei van jezelf als leider?

13:15    Dienend leiderschap. Wat is dat?
13:30    Wat doe je als leider?
13:50    In de praktijk?
14:15    Samenvatting
14:30    Informele evaluatie met een drankje
15:00    Einde

Voor welke ondernemers is dit interessant?

Deze masterclass “Excelleren in Ondernemen” is vooral bedoeld voor ondernemers die een ambitie hebben om te groeien, en ook voor ondernemers die een aantal mensen in dienst hebben en ervan overtuigd zijn dat nieuwe inzichten en stimulansen hun groei en ontwikkeling kan helpen.

Door wie?

Marc van der Wielen

Marc van der Wielen is een ervaren coach en sparringpartner voor een groot aantal MKB ondernemingen en ondernemers. Hij heeft een goed strategisch inzicht en een sterk ontwikkeld gevoel ontwikkelingen in de markt en de kansen die daaruit ontstaan. Mede dankzij zijn eigen ervaring als ondernemer weet hij met welke uitdagingen je als ondernemer te maken krijgt om blijvend toegevoegde waarde te ontwikkelen.

Linda Loeffen

Linda Loeffen is een ervaren organisatiepsycholoog. Zij heeft veel bedrijven en teams begeleid. Haar ervaringen met zowel medewerkers als leidinggevenden geeft haar een realistisch uitgangspunt om teams te verbeteren. Linda gelooft sterk in de kracht van positief leiderschap omdat zij heeft ervaren dat werkplezier een belangrijk ingrediënt is voor succesvolle organisaties.