OOvB - Startersadvies

Startersadvies

Dromen. Durven. Doen!

De wens om een eigen bedrijf te starten is voor velen een droom. Echter, bij de realisatie ervan ontdekken de meeste ondernemers dat de dagelijkse praktijk dromen niet of nauwelijks toelaat. Of het nu gaat om een ‘start up‘ of in het geval van een overname van een bestaande onderneming. Doorzetten, incasseren, overtuigen, kiezen, besluiten, risico’s inschatten, het zijn deze typische ondernemersvaardigheden die dan op de proef gesteld worden. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De OOvB bedrijfsadviseurs hebben namelijk een schat aan ervaring aan ondernemersadvies die ze graag willen delen.

Een goed begin is het halve werk

Het opstarten van een eigen bedrijf is een hele prestatie. Want ongeacht de noodzakelijke competenties is het van belang dat je ook aandacht hebt voor een aantal zaken die wellicht niet zoveel met je vak te maken hebben. De administratie van je bedrijf? De afhandeling met de belastingdienst? Financieringen? Juridische zaken? Bij OOvB adviseurs en accountants kun je rekenen op een ervaren partner die je bijstaat bij al die zaken die niet zoveel met je ‘eigen’ vak te maken hebben.

Startersactie - Boekhoudpakket 1e jaar gratis

Wij hebben een leuke actie, speciaal voor jou als startende ondernemer. Je kunt namelijk het 1e jaar helemaal gratis gebruikmaken van ons boekhoudpakket. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder!