OOvB Financieringsdesk

OOvB Financieringsdesk

Er zijn meer financieringsmogelijkheden dan je denkt

Bij OOvB adviseurs en accountants beschikken we over een professionele financieringsdesk. Een afdeling van ervaren specialisten die je helpen met het waarmaken van jouw groeiambitie. Of het nu gaat om investeringen in bedrijfsmiddelen, de overname van een nieuw bedrijf, de verruiming van werkkapitaal; financieringsadvies is dichtbij. Maar ook als het zakelijk tegenzit zijn de specialisten van de OOvB Financieringsdesk dichtbij om te adviseren. Wanneer herfinanciering een oplossing kan zijn, recovery of zelfs een faillissement met doorstart te overwegen is.

Spil bij zakelijke financieringen

Of het nu gaat om een bedrijfsovername of een significante bedrijfsinvestering, voorbereiding is alles. Vooral als je afhankelijk bent van externe financiering. Verstrekkers van geld willen namelijk graag weten waarvoor de financiering nodig is, wat de verwachte rendementen zijn en welke mogelijke risico’s kunnen opduiken.

Onze ervaren financieringsadviseurs spreken de taal van financiële partners. Van grootbank tot private equity huis en van informele investeerder tot crowdfundplatform. Ze zijn je persoonlijke adviseur en sparringpartner. Vanuit de wensen kijkend naar de mogelijkheden. Wil je er meer van weten. Neem contact op met één van onze Financieringsdeskspecialisten.

Team OOvB Financieringsdesk

OOvB Joop Verbruggen
Joop Verbruggen
Senior Adviseur Bedrijfsfinanciering

Tel.  06 - 536 72 714
J.verbruggen@oovb.nl

OOvB Paul Cox
Paul Cox
Senior Adviseur Bedrijfsfinanciering

Tel. 06 - 577 48 949
P.cox@oovb.nl

OOvB Rob Siroen
Rob Siroen
Fiscale begeleiding aan-/verkooptrajecten

Tel. 0485 - 316844
R.siroen@oovb.nl

OOvB Jeroen de Laat
Jeroen de Laat
Bedrijfswaarderingen

Tel. 024 - 641 2471
J.delaat@oovb.nl

Klantcases Financieringsdesk

Tuincentrum Van de Hulsbeek

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek hebben ze wat te vieren: ze bestaan dit jaar 50 jaar! Eigenaar Jan van de Hulsbeek, geboren in Wanroij, kreeg de groene vingers van zijn moeder mee. Zij was altijd met bloemen bezig. Zijn vader, hoefsmid met een dorpswinkel, leerde hem het ondernemerschap. Lees verder.

Kinderopvang Eerste Klas

"We groeiden al heel snel uit onze jas"

Chantal Spanjaard en Susan van Doren glunderen van trots als ze vertellen over hun bedrijf. In vijf jaar tijd is de opvang enorm gegroeid. “Dit hadden we alleen maar kunnen dromen”, vertelt Chantal. Lees verder.

Multitray

Ongewoon gewoon! Dat is precies zoals het gaat bij MultiTray volgens de trotse commercieel directeur Daan Swart. De verpakkingsspecialist uit Uden maakt namelijk verpakkingen voor een groot assortiment aan koekjes. In alle soorten en maten. En vandaag de dag ook voor tal van voedings- en tuinbouwproducten. Lees verder.