OOvB Financieringsdesk

OOvB Financieringsdesk

Er zijn meer financieringsmogelijkheden dan je denkt

Bij OOvB adviseurs en accountants beschikken we over een professionele financieringsdesk. Een afdeling van ervaren specialisten die je helpen met het waarmaken van jouw groeiambitie. Of het nu gaat om investeringen in bedrijfsmiddelen, de overname van een nieuw bedrijf, de verruiming van werkkapitaal; financieringsadvies is dichtbij. Maar ook als het zakelijk tegenzit zijn de specialisten van de OOvB Financieringsdesk dichtbij om te adviseren. Wanneer herfinanciering een oplossing kan zijn, recovery of zelfs een faillissement met doorstart te overwegen is.

Spil bij zakelijke financieringen

Of het nu gaat om een bedrijfsovername of een significante bedrijfsinvestering, voorbereiding is alles. Vooral als je afhankelijk bent van externe financiering. Verstrekkers van geld willen namelijk graag weten waarvoor de financiering nodig is, wat de verwachte rendementen zijn en welke mogelijke risico’s kunnen opduiken.

Onze ervaren financieringsadviseurs spreken de taal van financiële partners. Van grootbank tot private equity huis en van informele investeerder tot crowdfundplatform. Ze zijn je persoonlijke adviseur en sparringpartner. Vanuit de wensen kijkend naar de mogelijkheden. Wil je er meer van weten. Neem contact op met één van onze Financieringsdeskspecialisten.

Team OOvB Financieringsdesk

OOvB Joop Verbruggen
Joop Verbruggen
Senior Adviseur Bedrijfsfinanciering

Tel.  06 - 536 72 714
J.verbruggen@oovb.nl

OOvB Paul Cox
Paul Cox
Senior Adviseur Bedrijfsfinanciering

Tel. 06 - 577 48 949
P.cox@oovb.nl

Karen van Nunen
Coördinator Financieringsdesk

Tel. 0413 - 820429
K.vanNunen@oovb.nl

OOvB - Rob Siroen
Rob Siroen
Fiscale begeleiding aan-/verkooptrajecten

Tel. 0412 - 612818
R.siroen@oovb.nl

OOvB Jeroen de Laat
Jeroen de Laat
Bedrijfswaarderingen

Tel. 024 - 641 2471
J.delaat@oovb.nl

Klantcases Financieringsdesk

OOvB Fietsplezier
FIETSplezier Heesch
Michel en Ingrid van de Wetering

Financiering voor nieuw winkelpand Heesch

FIETSplezier Michel van de Wetering is een begrip in Heesch en omgeving. Te danken aan de klantvriendelijkheid, de service en de kennis die eigenaars Michel en Ingrid van de Wetering en hun team aan de dag leggen. Hoewel Michel zich vooral fietsenmaker voelt is het ondernemerschap duidelijk aanwezig, al sinds hij voor zichzelf begon in 2008. Lees verder..

P&P Agrotechniek
Paul Delisse en Patrick Rutten

Financiering bouw nieuw bedrijfspand én bedrijfsovername

De koffie is nog maar net ingeschonken of Paul Delisse, samen met compagnon Patrick Rutten eigenaar en oprichter van P&P Agrotechniek, staat alweer op en loopt naar het raam. “Kijk, daar moet het gaan gebeuren”. Hij wijst naar de overkant van de weg, waar een nieuwe bedrijfshal in aanbouw is. “De hal moet binnen enkele weken klaar zijn, maar liever vandaag nog”. Lees verder..

Bevers Steencentrum
William van Katwijk en Mark Exters

Niet te missen als je over de A50 bij Nistelrode rijdt: een prachtige siertuin met stellages vol met tuintegels en een groot logobord: Bevers Steencentrum, aanbieder van tuintegels, bestratingen – en inmiddels ook tuinhout – is bekend tot ver in de regio.

We schuiven aan bij het bedrijf van William van Katwijk en Mark Exters. Ruim 14 jaar geleden besloten zij het bedrijf over te nemen van de vorige eigenaar, die had aangegeven te willen stoppen. Een aantal jaren daarvoor was het van oorsprong Veghelse bedrijf al verhuisd naar het bedrijventerrein aan de snelweg in Nistelrode. Lees verder