OOvB Financieringsdesk

OOvB Financieringsdesk

Er zijn meer financieringsmogelijkheden dan je denkt

Bij OOvB adviseurs en accountants beschikken we over een professionele financieringsdesk. Een afdeling van ervaren specialisten die je helpen met het waarmaken van jouw groeiambitie. Of het nu gaat om investeringen in bedrijfsmiddelen, de overname van een nieuw bedrijf, de verruiming van werkkapitaal; financieringsadvies is dichtbij. Maar ook als het zakelijk tegenzit zijn de specialisten van de OOvB Financieringsdesk dichtbij om te adviseren. Wanneer herfinanciering een oplossing kan zijn, recovery of zelfs een faillissement met doorstart te overwegen is.

Spil bij zakelijke financieringen

Of het nu gaat om een bedrijfsovername of een significante bedrijfsinvestering, voorbereiding is alles. Vooral als je afhankelijk bent van externe financiering. Verstrekkers van geld willen namelijk graag weten waarvoor de financiering nodig is, wat de verwachte rendementen zijn en welke mogelijke risico’s kunnen opduiken.

Onze ervaren financieringsadviseurs spreken de taal van financiële partners. Van grootbank tot private equity huis en van informele investeerder tot crowdfundplatform. Ze zijn je persoonlijke adviseur en sparringpartner. Vanuit de wensen kijkend naar de mogelijkheden. Wil je er meer van weten. Neem contact op met één van onze Financieringsdeskspecialisten.