De OOvB Portal

Als vooruitstrevend kantoor zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom maken wij gebruik van onze eigen portal: de OOvB Portal.

Heb je de portal reeds geactiveerd? Klik dan op de button hieronder om in te loggen.

Download hieronder de handleiding voor het gebruik van de portal.

De OOvB Portal, hoe werkt dat?

De OOvB Portal is dé plek waar wij elkaar digitaal ontmoeten. Wij verzorgen de jaarrekening en aangifte(s) en delen deze met jou in de portal. Dit kan informatief zijn, maar ook om deze geaccordeerd retour te krijgen. Documenten worden eenmalig opgeslagen en niet gemaild. Dat is veiliger en jouw persoonlijke gegevens zijn beter beschermd. Je krijgt een melding wanneer er een bericht voor je klaar staat. Documenten die je met ons deelt, worden eenvoudig geüpload. Je kunt 24/7 inloggen op de beveiligde omgeving met naam en wachtwoord en ziet, per bedrijf of per persoon, alle met jou gedeelde en de te accorderen documenten.

Nieuwe werkwijze inloggen OOvB Portal

Gebruik je de OOvB portal voor het accorderen van je jaarstukken, het uploaden van documenten of het inzien van je jaarcijfers van vorig jaar? Vanaf nu gaat het inloggen op een andere manier dan je gewend bent.
 
Indien er een document voor je klaarstaat in de portal ontvang je een email met als onderwerp: Er zijn nieuwe bestanden gepubliceerd op https://oovb.publiceert.online

Wanneer je op deze link klikt kom je op de inlogpagina van de OOvB portal. Hier kun je een gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Het wachtwoord moet je eenmalig instellen. Dit kun je doen door te klikken op: “klik hier als je je wachtwoord bent vergeten”. Vul je emailadres in op de daarvoor bestemde plaats en klik op reset. Vervolgens ontvang je een email met een link om je wachtwoord te resetten, deze link is 24 uur geldig.

Je kunt de portal ook benaderen via onze website. Ga naar www.oovb.nl en klik rechtsboven op “OOvB Portal”. Kies daarna voor de groene button: “Inloggen OOvB Portal” en stel je wachtwoord in zoals hierboven beschreven. 
 
Na het eenmalig correct instellen van jouw wachtwoord heb je toegang tot de OOvB portal en zie je de documenten staan die voor jou in de OOvB portal zijn geplaatst.

Google Authenticator

Per 26 oktober 2022
Om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen zullen wij per 26 oktober 2022 een twee-staps-verificatie Instellen. Dit betekent dat je, nadat je bent aangemeld via emailadres en wachtwoord, de melding zult krijgen om de twee-staps-verificatie te koppelen aan de Google Authenticator. Deze kun je downloaden via de app- of playstore. Het koppelen van deze twee-staps-verificatie is vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de QR code te scannen met de Google Authenticator. Het scannen is eenmalig. Wanneer je de volgende keer inlogt moet je, na het aanmelden via emailadres en wachtwoord, de code gegenereerd in de Google Authenticator, invullen om te bevestigen dat jij degene bent die de stukken leest en/of accordeert.
 
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze mail of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. Wij leggen de inlogprocedure graag nog een keer aan je uit.

Maak je nog geen gebruik van de OOvB portal, maar lijkt dit je interessant? Neem dan contact op met jouw relatiebeheerder. Zij helpen je graag verder!