OOvB - Horeca

Horeca

Horecaondernemingen

Het nieuwe normaal in de horeca?

“De 1,5 meter maatschappij”. Een term die pas sinds april 2020 betekenis heeft gekregen.  Maar, behalve het feit dat dit het woord van het jaar kan worden, zullen de effecten van deze term impact hebben op de bedrijfsvoering van vele bedrijven. Horecabedrijven in het bijzonder.

Want, hoe ga je dat doen? Een gezond bedrijf voeren met een beperkt aantal gasten? Gelukkig staan horecaondernemers bekend om hun creativiteit en vindingrijkheid. Zo zullen terrassen opnieuw worden ingericht en ook andere ‘bedieningsconcepten’ zullen bedacht worden.

Maar hoe ga je het financieel oplossen? Nieuwe afspraken met banken, of andere financiers? Nieuwe contracten met toeleveranciers en medewerkers? Kortom, ook op financieel economisch gebied is er werk aan de winkel. Gelukkig beschikt OOvB adviseurs en accountants over adviseurs met de juiste kennis en ervaring om jou bij te staan. Dus, heb je een vraag? Neem contact op met een OOvB bedrijfsadviseur.