OOvB adviseurs en accountants neemt Wim Wijdeven Administratiekantoor in Langenboom over.

OOvB adviseurs en accountants neemt per 1 januari 2023 het administratiekantoor van Wim Wijdeven in Langenboom over. Zowel eigenaar Wim Wijdeven als een tweetal medewerkers zullen meeverhuizen naar de vestiging van OOvB in Cuijk.  

Wim Wijdeven begon 25 jaar geleden als zelfstandig ondernemer met een administratiekantoor in Langenboom. Zijn eerste klant was zijn toenmalige werkgever W. van Schayik, importeur van agrarische machines en gereedschappen. Henriette, de vrouw van Wim besloot al snel om haar werk in de kinderopvang te stoppen en er samen met Wim de schouders er onder te zetten.  Vanuit hun kantoor in Langenboom hebben ze vele ondernemers geadviseerd en geholpen met hun boekhouding en belastingaangiften. 

Met het bereiken van Wim zijn 65 jarige leeftijd, kwam steeds vaker de vraag naar voren, ‘hoe verder?’. Vooral de zorg voor de klanten was daarbij van grote invloed. In de zoektocht bleek OOvB de beste oplossing te bieden. “Deskundig, professioneel en met veel expertise onder één dak”, zoals Wim beschrijft, “maar vooral ook vanwege de nuchtere, bescheiden houding.” 

Wim en Henriëtte zijn blij dat met deze overname de klanten van het administratiekantoor op een goede en prettige manier geholpen zullen blijven. En om ervoor te zorgen dat de klanten eenzelfde aanspreekpunt blijven houden, heeft Wim beloofd om nog minimaal twee jaar actief verbonden te blijven aan OOvB. “Ik vind het nog veel te leuk”, aldus Wim. 

OOvB adviseurs en accountants versterkt met deze overname haar positie in het Land van Cuijk als toonaangevend adviseur en accountant voor MKB ondernemingen.