OOvB Golfdag The Duke

Woensdag 1 juni j.l. was het zover: De OOvB Flightdag op The Duke in Nistelrode. De inschrijvingen voor zowel de wedstrijd als de clinic liepen storm. In no time stonden er 73 golfers op de lijst.

18-holes wedstrijd

Om 11.30u gingen we van start met de 18-holes wedstrijd. De 46 deelnemers trokken zich niets aan van de enorme bui die 10 minuten later over Nistelrode heen trok. Na het spelen van hole 9 konden de flights op het terras lekker lunchen met een ter plekke vers gebakken eitje. De regen heeft zich daarna niet meer laten zien, het zonnetje kwam zelfs geregeld door. Dat was genieten de rest van de dag!

Clinic

Om 14.00 uur stonden de 27 deelnemers van de golfclinic klaar voor hun eerste kennismaking met golf. In drie groepen kregen zij uitleg over swingen, putten en chippen en werd er ook nog een klein putwedstrijdje gehouden. Veel positieve reacties na afloop; het had voor de deelnemers gerust nog wat langer mogen duren.

De golfers en de deelnemers van de clinic troffen elkaar op het terras voor een borrel. Later op de dag werd er binnen een heerlijk 3-gangen diner geserveerd.

Uiteraard zijn ook de winnaars van de dag nog bekend gemaakt.   

Clinic:

Linda Willems (Makelaardij Martijn Willems)

Ronald van Elst (Elst Containerverhuur)  

 

18-holes golfwedstrijd: Longest op hole 12 werd gewonnen door Camiel Smits (J.H. Smits & Zonen) – categorie heren. Bij de categorie dames mocht Renée Goosen de prijs in ontvangst nemen. Zij sloeg de grootste afstand met haar bal. De neary op hole 7 werd bijzonder goed geplaatst door Ton Visser (Hofmans at Home).

 

Na het spelen van 18 holes waren er twee flights die op dezelfde netto score van 57 punten uitkwamen:  

Flight 1

Ruben van Alten (Europe at Work)

David van de Haterd (Aannemingsbedrijf T. van de Haterd)

Frank Schuurmans (Adagium)

Ger van de Aa (APN Uitzendburo)

 

Flight 2

Jan de Vaan en Renée Goosen

Paul Cox (OOvB)

Jules Somers (ABN AMRO).  

 

Wij kijken terug op een geslaagde en gezellige dag!