OOvB Golfdag op The Duke Club

Op woensdag 2 juni was het zover!

De golfdag op The Duke Club in Nistelrode. Om het jaar mogen wij deze dag organiseren samen met IVS Dosing Technology, Heerkens Openhaarden en Marya Beheer. Gezien de aanmeldingen was het duidelijk: “Na zo’n lange tijd hebben we weer zin in iets leuks”, aldus de bijna 70 deelnemende golfers.

Vanwege de nog geldende maatregelen werd het passen en meten met het indelen van de groep, maar samen met The Duke zijn we daarin geslaagd.

Golfen is het mooist met een strakblauwe lucht, de zon die schijnt en heerlijk zomerse temperaturen. Prachtig weer voor deze dag. Een heerlijke traktatie voor alle golfers en organisatie.

Gewapend met een flesje drinken gingen om 10.00 uur alle flights van start. Tussendoor nog even een foto gemaakt van alle deelnemers. Na 9 holes spelen werd er op het terras een heerlijke lunch voor iedereen uitgeserveerd.

De resterende 9 holes werden in de middag uitgespeeld. De borrel daarna viel goed in de smaak en uiteraard heeft iedereen genoten van het heerlijke 4-gangen diner op het terras.

The Duke had alles perfect georganiseerd, volledig volgens de maatregelen, waarvoor dank. Iedereen vond het heerlijk om er weer uit te zijn.

Als aandenken zal de flightfoto binnenkort verstuurd worden naar alle deelnemende gasten.