OOvB Ondernemerssessie - 9 juni 2022 The Duke Nistelrode

Hoe haal jij als MKB ondernemer meer uit je bedrijfsdata?

Je ontdekt het bij de OOvB Ondernemerssessie op donderdagavond 9 juni bij The Duke in Nistelrode.

De aandacht voor digitalisering en dataverwerking wordt ook voor MKB bedrijven steeds belangrijker. Dat is maar goed ook. Zo blijkt dat bedrijven – waar aandacht wordt gegeven aan data-analyse – een veel sterkere groei laten zien dan bedrijven waar geen data-analyse wordt toegepast.

Ook blijkt dat diezelfde bedrijven veel sneller ingrijpen als dat nodig is en beter bestand zijn tegen marktverstorende omstandigheden.

Bij OOvB adviseurs en accountants willen we de waarde en noodzaak van digitalisering en dataverwerking benadrukken door er een ondernemerssessie aan te koppelen.

Graag nodigen wij je uit om aanwezig te zijn op deze OOvB Ondernemerssessie.

Datum:        Donderdagavond 9 juni

Locatie:      The Duke Business Club, Slotenseweg 11, 5388RC Nistelrode

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie vertellen twee ervaren en gerenommeerde ondernemers hoe zij in hun bedrijf digitalisering hebben toegepast en hoe ze data inzetten om hun bedrijf op een gezonde wijze te kunnen laten groeien.

Van Tilburg Mode en Sport – Paul van Tilburg

Paul van Tilburg is directeur van Van Tilburg Mode en Sport, de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Als derde generatie bestuurder heeft Paul het 72 jaar oude familiebedrijf binnengeloodst in de online wereld. Hij kent de waarde van data als geen ander en zal zijn kennis en ervaringen aan de hand van interessante voorbeelden met ons delen.

Pebble – Thijs Derks

Thijs Derks is medeoprichter en eigenaar van Pebble, een dienstverlener op het gebied van data oplossingen. Pebble is gespecialiseerd in de wijze waarop data vergaard, beheerd en verwerkt wordt en past de oplossingen vooral toe voor grote ondernemingen. Thijs zal die ervaring gebruiken en vertalen in voorbeelden die ook nuttig en zinvol zijn voor ons allemaal als MKB ondernemer. 

Het programma

19:30u - Ontvangst

20:00u - Welkom door Jeroen van Boekel (vennoot OOvB)

20.10u - Paul van Tilburg – Data en e-commerce in de praktijk

20.40u -Thijs Derks – Zo wordt data waardevol

21:10u - Netwerkborrel

Deelname aan deze OOvB Ondernemerssessie is gratis, inschrijven is verplicht. Wees er snel bij, want er is een beperkte beschikbaarheid!