Overname administratiekantoor Eenheid voor Administratie

Per 1 januari 2021 nemen wij administratiekantoor Eenheid voor Administratie uit Sint Anthonis over. Deze overname is het logische gevolg van de samenwerking tussen Eenheid voor Administratie en OOvB adviseurs en accountants die ruim twee jaar geleden is opgestart.

Overname OOvB EvA

Tijdens de samenwerking is duidelijk geworden dat er een goede klik is tussen beide partijen. Dit heeft ons doen besluiten om de samenwerking verder te intensiveren: Eenheid voor Administratie gaat per 1-1-2021 verder onder de vlag van OOvB adviseurs en accountants.

De overname houdt in dat vanaf 28 november 2020 alle 8 medewerkers van Eenheid voor Administratie hun werkzaamheden zullen uitvoeren vanuit onze vestiging in Wanroij. Ook het directie duo van Eenheid voor Administratie, Willy Willems en Tiny Wouters, blijven betrokken en zullen hun werkzaamheden voortzetten vanuit de Wanroijse vestiging van OOvB. Met onverminderd enthousiasme zullen zij zich richten op de bestaande klanten die al zo lang vertrouwen op de administratieve en financiële dienstverlening.

Wij zijn uiteraard erg verheugd met deze nieuwe ontwikkeling!