Overname KoningsWaal Financiële Administratie

Het is zover: KoningsWaal Financiële Administratie gaat met ingang van vandaag - 1 september 2020 - verder onder de vlag van OOvB adviseurs en accountants.

Deze overname is ingegeven door de wens van KoningsWaal eigenaren Ton Wattenberg (68 jaar) en Wim Coenders (68 jaar) om continuïteit te zoeken voor hun klanten die reeds vele jaren vertrouwen op de kennis en kunde van het KoningsWaal team.

De overname door OOvB betekent dat de 5 medewerkers van Koningswaal Financiële Administratie met ingang van vandaag worden opgenomen in het team van OOvB in Wijchen, en van daaruit de klanten van KoningsWaal blijven bedienen. Ook voormalig eigenaar Ton Wattenberg zal voorlopig nog betrokken blijven bij de klantenportefeuille. 

Ter kennismaking hebben we vandaag met het hele team genoten van een heerlijke gezamenlijke lunch. We hebben ontzettend veel zin om samen aan de slag te gaan!

De overname van KoningsWaal Financiële Administratie sluit aan bij onze visie om onze expertise en diensten regionaal verder uit te rollen en wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe ontwikkeling!