Overname KoningsWaal Financiële Administratie uit Ewijk

Per 1 september 2020 nemen wij KoningsWaal Financiële Administratie uit Ewijk over.

Overname KoningsWaal

Deze overname is ingegeven door de wens van KoningsWaal eigenaren Ton Wattenberg (68 jaar) en Wim Coenders (68 jaar) om continuïteit te zoeken voor hun klanten die reeds vele jaren vertrouwen op de kennis en kunde van het KoningsWaal team.

De overname door OOvB betekent dat de 5 medewerkers van Koningswaal Financiële Administratie worden opgenomen in het team van OOvB in Wijchen, en van daaruit de klanten van KoningsWaal blijven bedienen. Ook voormalig eigenaar Ton Wattenberg zal voorlopig nog betrokken blijven bij de klantenportefeuille. 

We hebben de afgelopen jaren enerzijds stevig ingezet op digitalisering van administratieve processen en anderzijds op de uitbreiding van ons dienstenpakket door de versterking op adviesgebied. Van fiscaliteit en juridische diensten tot subsidie-advies en advies voor financieringen met de OOvB Financieringsdesk.

De overname van KoningsWaal Financiële Administratie sluit aan bij onze visie om onze expertise en diensten regionaal verder uit te rollen en wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe ontwikkeling!