Noud en Frida Janssen - Zorgboerderij De Witte Hoeve

Noud en Frida Janssen - Zorgboerderij De Witte Hoeve

Noud en Frida Janssen zijn de bevlogen ondernemers achter de zorgboerderij De Witte Hoeve in Oploo. De start van hun zorgonderneming in 2000 was een samenloop van omstandigheden. De ouders van Frida hadden een opvolgingsvraag voor hun boerderij, een mooie uitdaging voor Noud, terwijl Frida van mening was dat de zorg voor gehandicapten wel wat beter kon.

Noud en Frida Janssen - Zorgboerderij De Witte Hoeve

Zo ontstond uiteindelijk een zorgonderneming die vandaag de dag plaats biedt aan ruim twintig cliënten voor dagbesteding en daarnaast ook een 24-uurs zorgvoorziening waar 14 cliënten permanent wonen en zorg ontvangen. Hiervoor werd enkele jaren geleden een dichtbijgelegen tweede boerderij aangekocht.

Naast zorgverleners zijn Noud en Frida echte ondernemers die samen met een team van zo’n 30 medewerkers de dagelijkse activiteiten uitvoeren. Daaronder vallen ook de activiteiten op de boerderij zoals paardrijden en het verzorgen van dieren. Maar ook het vervoer van de dagcliënten wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Het is prettig te weten dat je een adviseur en sparringpartner hebt die op financieel vlak mee schakelt met onze wensen en die ervoor zorgt dat wij op professionele wijze financiële transparantie kunnen bieden aan onze toezichthouders en geldverstrekkende instanties
Frida Janssen
Noud en Frida Janssen - Zorgboerderij De Witte Hoeve

De relatie met OOvB is er één die teruggaat tot in de tijd dat de ouders van Frida nog hun agrarisch bedrijf uitoefenden. Frida hierover, “Het is prettig te weten dat je een adviseur en sparringpartner hebt die op financieel vlak mee schakelt met onze wensen en die ervoor zorgt dat wij op professionele wijze financiële transparantie kunnen bieden aan onze toezichthouders en geldverstrekkende instanties.” “Maar één van de allerbelangrijkste pluspunten in onze relatie met OOvB is toch wel dat zij ook weten waar wij als mensen en als gezin voor staan”.

Maar één van de allerbelangrijkste pluspunten in onze relatie met OOvB is toch wel dat zij ook weten waar wij als mensen en als gezin voor staan.
Frida Janssen