Van Dinther B.V.

Van Dinther B.V. in Velp is een echt familiebedrijf. Willie en Mark van Dinther zijn inmiddels eigenaar van het bedrijf dat hun ouders starten. Zus Ellen is ook actief in het bedrijf en is onder andere verantwoordelijk voor de administratie en marketing. De oorsprong van het bedrijf is het verrichten van onderhoud en reparaties van landbouw machines.

Van Dinther BV

De oorsprong van het bedrijf is het verrichten van onderhoud en reparaties van landbouw machines. Met de toetreding van Willie en Mark werd meer en meer aandacht gegeven aan constructiewerkzaamheden en de ontwikkeling van melkstallen en machinale oplossingen voor de melkveehouderij.

Inmiddels is Van Dinther B.V. met haar oplossingen een solide partner en toeleverancier voor diverse melkwinnings aanbieders en vinden diezelfde oplossingen hun weg over de hele wereld.

OOvB adviseurs en accountants kent Van Dinther B.V. door en door. OOvB heeft haar kennis en betrokkenheid ingezet bij de overname door de twee broers. En ook bij de verschillende uitbreidingen en nieuwbouw van Van Dinther B.V. was OOvB de ideale sparringpartner. Een ideale combinatie voor verdere groei.