Ondernemend Met OOvB - Dierenartsenpraktijk Wijchen - Sarah Dekker

De basis van het OOvB succes is te danken aan tevreden klanten. Klanten die vertrouwen op de deskundigheid en expertise van onze administratieve medewerkers, het fiscale- en juridisch advies van onze specialisten en de kennis en ervaring van onze bedrijfsadviseurs. Het stelt onze klanten in staat om alle aandacht te geven aan hun bedrijf en hun ondernemerschap. Wat dat betekent in de praktijk? Dat vertellen onze klanten graag zelf in onze serie 'Ondernemend met OOvB'. 

Voor deze editie van Ondernemend bij OOvB waren we te gast bij Sarah Dekker, dierenarts en praktijkeigenaar van Dierenartsenpraktijk Wijchen.

OOvB - Sarah Dekker

Het is een wat andere binnenkomst dan bij een willekeurig bedrijf. Zenuwachtige honden? Een angstige kat? Een slaperig konijn in een kooi? En de baasjes? Die zijn vaak net zo gespannen.
We hebben een afspraak met Sarah Dekker. De dierenartsenpraktijk is al door enkele dierenartsen voortgezet. Sarah is inmiddels zo’n zestien jaar werkzaam als dierenarts in de praktijk, waarvan alweer vele jaren als praktijkeigenaar. Ze ziet ons, maar maakt het gesprek met een klant af. “Dan zie ik u over een week.” Het gesprek is ten einde. Met ferme pas komt Sarah op ons aflopen. Verbaasd over het aantal mensen dat aanwezig is voor het maken van een interview en film.