Ondernemend met OOvB - Go4Fit

Het succes van OOvB is te danken aan de tevredenheid van haar klanten. Onze klanten vertrouwen op de deskundigheid en expertise van onze administratieve medewerkers, de fiscale- en juridische adviezen van onze specialisten, en de kennis en ervaring van onze bedrijfsadviseurs. Dit stelt hen in staat om hun volledige aandacht te richten op hun bedrijf en ondernemerschap. In onze serie genaamd 'Ondernemend met OOvB', vertellen onze klanten graag zelf wat dit in de praktijk betekent. 

Voor deze editie van Ondernemend met OOvB waren we te gast bij Go4Fit in Wijchen. Het is één van de negen Go4Fit fitness en health vestigingen van Wilfred en Elise Derks. Als we binnenkomen worden we opgewacht door de hele familie Derks. Wilfred, Elise, zoon Boyd en dochter Djoy, allemaal werkzaam voor het bedrijf.

Go4Fit OOvB

Het is half jaren 80 als Wilfred en Elise besluiten om aan de slag te gaan in de sportschool van de vader van Wilfred. Het jonge stel heeft elkaar leren kennen tijdens de CIOS sportopleiding en ze zien het als een spannende uitdaging om ondernemer te worden in de sportbranche. Omdat het te druk wordt in de eerste sportschool starten ze na 20 jaar een tweede sportschool, gericht op een andere concept. Vanaf dan gaat het een stukje sneller. Hun persoonlijke aandacht voor sporters en klanten die aan hun vitaliteit werken, wordt gewaardeerd en vele nieuwe klanten blijven zich aanmelden. Op 1 augustus (na de opname van deze video) is de negende vestiging geopend: Go4Fit Basic in Zetten.