Ondernemend met OOvB - Molenkoning B.V.

De basis van het OOvB succes is te danken aan tevreden klanten. Klanten die vertrouwen op de deskundigheid en expertise van onze administratieve medewerkers, het fiscale- en juridisch advies van onze specialisten en de kennis en ervaring van onze bedrijfsadviseurs. Het stelt onze klanten in staat om alle aandacht te geven aan hun bedrijf en hun ondernemerschap. Wat dat betekent in de praktijk? Dat vertellen onze klanten graag zelf in onze serie 'Ondernemend met OOvB'. 

Voor deze editie van Ondernemend bij OOvB waren we te gast Ton, Nicky en Jos de Swart, eigenaren van de Molenkoning in Zeeland, of MK Horsewalkers zoals het bedrijf in het buitenland beter bekend is.

OOvB Molenkoning

De schelle piepjes klinken doordringend. Een grote oplegger rijdt achteruit het magazijn in. Een heftruck staat al te wachten. Iets verderop staan twee medewerkers, met paklijst, te kijken naar enkele producten in een magazijnstelling. Er is een flinke bedrijvigheid bij de Molenkoning in Zeeland, of MK Horsewalkers zoals het bedrijf in het buitenland beter bekend is.

De fraaie, en naar verf ruikende ontvangstbalie verraadt dat de verhuizing naar het nieuwe pand nog maar enkele weken achter de rug is. Oprichtingsplaats Reek is te klein geworden en het nieuwe kantoor met groot magazijn aan Voederheil 6a in Zeeland is de nieuwe groeiplek voor de wereldmarktleider in trainingsmolens voor paarden.