Ondernemend met OOvB - Rinico Tentenverhuur

Het succes van OOvB is te danken aan de tevredenheid van haar klanten. Onze klanten vertrouwen op de deskundigheid en expertise van onze administratieve medewerkers, de fiscale- en juridische adviezen van onze specialisten, en de kennis en ervaring van onze bedrijfsadviseurs. Dit stelt hen in staat om hun volledige aandacht te richten op hun bedrijf en ondernemerschap. In onze serie genaamd 'Ondernemend met OOvB', vertellen onze klanten graag zelf wat dit in de praktijk betekent. 

Voor deze editie van Ondernemend met OOvB waren we te gast op het Paaspopterrein in Schijndel, bij Jaap en Harm van de Vorle, eigenaren Rinico Tentenverhuur.

rinico oovb

Het is een drukte van jewelste op het immense terrein van Paaspop in Schijndel. “Kom maar naar het veld, schuin voor de camping, dan zie je ons wel aan de gang”. Het zijn de aanwijzingen van Harm van de Vorle, die samen met broer Jaap, eigenaar is van Rinico Tentenverhuur.

Als we de plek hebben ontdekt, die Harm ons eerder beschreef, zien we in de verte een tiental mensen aan de slag om spanten overeind te zetten. Harm en Jaap, beide fitte veertigers, zijn zelf actief mee aan de slag. “Het is het mooiste werk wat er is”, zo vertelt Harm van de Vorle. “En je blijft er fit door”, glimlacht hij er achteraan.