OOvB Klantcase: MultiTray

Ongewoon gewoon! Dat is precies zoals het gaat bij MultiTray volgens de trotse commercieel directeur Daan Swart. De verpakkingsspecialist uit Uden maakt namelijk verpakkingen voor een groot assortiment aan koekjes. In alle soorten en maten. En vandaag de dag ook voor tal van voedings- en tuinbouwproducten.

Het ontstaan van MultiTray, inmiddels 12 jaar geleden, berust eigenlijk op een toevalligheid.Koekfabriek-eigenaar Kees Komen was niet tevreden over de verpakkingen voor zijn koekjes. In zijn zoektocht kwam hij in contact met Marco van Heugten, die kennis had van plastic verpakkingen. De no-nonsense mentaliteit van Kees en innovatieve kwaliteiten van Marco versterkten elkaar. Het contact leidde al snel tot een samenwerking waarbij werd besloten om samen een bedrijf op te zetten. Met de aanschaf van een machine en een aantal matrijzen, was de start van MultiTray een feit.

De eerste klant? Dat was de koekfabriek van Kees. Toch kwamen er al snel klanten bij en kon de productiefaciliteit verder opgeschaald worden.

Lees hier het hele interview met Daan Swart.