P&P Agrotechniek

De koffie is nog maar net ingeschonken of Paul Delisse, samen met compagnon Patrick Rutten eigenaar en oprichter van P&P Agrotechniek, staat alweer op en loopt naar het raam. “Kijk, daar moet het gaan gebeuren”. Hij wijst naar de overkant van de weg, waar een nieuwe bedrijfshal in aanbouw is. “De hal moet binnen enkele weken klaar zijn, maar liever vandaag nog”, zo vertelt hij. “Dan kan het werk beter en sneller gedaan worden”.

Het is inmiddels alweer bijna 25 jaar geleden als Paul Delisse besluit om samen met Patrick Rutten een eigen bedrijf te starten op het gebied van stalinrichting en staltechniek. Het toenmalige bedrijf waar ze allebei werkzaam waren, liet kansen liggen volgens de mannen. “Wij kregen toen de keuze en besloten direct het zelf te gaan doen”, zegt Delisse.

De stap voor het ondernemerschap bleek een goede keuze. Dankzij de doortastendheid en de flinke ervaring, vertrouwden al snel verschillende klanten de inrichting en installatie van stalinrichting toe aan P&P Agrotechniek. Met de groei van het aantal klanten, groeide ook de behoefte aan een grotere werkplaats, meer medewerkers en uiteindelijk ook meer opslagruimte.

Lees hier het interview dat we onlangs hadden met Paul Delisse en Patrick Rutten.