Sfeervol Buitenleven

Sfeervol Buitenleven is gelegen in het landelijke buitengebied van Vianen, nabij Cuijk. Bij aankomst valt de bescheiden uitstraling op. Eenmaal kennisgemaakt met oprichter en mede-eigenaar Eric van Gorp, klopt dat beeld ook wel.

Het is alweer zo’n 14 jaar geleden dat Eric de kans kreeg om het toenmalige bedrijf in tuinhuizen over te nemen van de familie Hofmans. De omschrijving ‘bedrijf’ was wellicht iets te groots, want Eric begon in zijn eentje.

Al snel bleek Eric een behoorlijke ondernemer te zijn, de groei van zijn bedrijf was enorm. De kwaliteit en service bleek de beste reclame waardoor meer en meer mensen een beroep deden op het aanbod van Sfeervol Buitenleven. De collectie tuinhuizen en overkappingen werd langzaamaan uitgebreid met blokhutten, ateliers en bijgebouwen.

Gedurende de jaren groeide het aantal klanten. En om deze groei in goede banen te leiden, waren er steeds meer vakmensen nodig om de opdrachten te kunnen uitvoeren. Inmiddels bestaat het team van Sfeervol Buitenleven dan ook uit ruim 20 medewerkers.

Lees hier het interview met Eric van Gorp.