SLIM regeling weer open in maart 2021

Van 2 tot en met 31 maart 2021 is het weer mogelijk voor mkb'ers om de SLIM-regeling aan te vragen. Deze regeling subsidieert initiatieven gericht op het stimuleren van een leven lang ontwikkelen.

Hierbij kan gedacht worden aan het doorlichten van de onderneming gericht op een opleidings- of ontwikkelplan, het faciliteren in loopbaan- en adviesgesprekken, het invoeren van een methode die medewerkers stimuleert zichzelf te ontwikkelen of het aanbieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van de derde leerweg. De subsidie voor de activiteiten bedraagt maximaal € 24.999, bestaande uit de kosten van een externe adviseur en eventueel directe loonkosten. Voor de eerste aanvraagronde is totaal € 15 miljoen beschikbaar. De tweede aanvraagronde wordt in het najaar opengesteld  van 1 tot en met 30 september 2021.

Voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven in de landbouw-, horeca- en recreatiesector is de aanvraagperiode flink ingekort ten opzichte van 2020. Nu is het mogelijk om van 1 tot en met 30 juni 2021 een SLIM-aanvraag in te dienen.

Heb je vragen over deze subsidie, of jij hiervoor in aanmerking komt? Vraag het ons, wij geven je antwoord.

Bron: Boonstoppel subsidie Advies
Andere subsidieartikelen: