Jaarcijfers klaar en goede resultaten? Laat je belonen!

De OOvB Financieringsdesk laat van zich horen middels de wekelijkse OOvB blog. Heb jij goede resultaten behaald afgelopen jaar? Klim dan in de digitale pen en maak een afspraak met één van onze experts. Zij kunnen samen met je kijken wat je kunt realiseren met je vermogen en hoe dit aan te pakken.

Vorige week maakte zakenblad Forbes bekend dat Jeff Bezos (Amazon) met een geschat vermogen van 117 miljard dollar de rijkste man ter wereld is.

De rijkste Nederlander is Charlene de Carvalho-Heineken, de erfgename van het Heineken-imperium. Nummer twee is Frits Goldschmeding, de oprichter van uitzendbureau Randstad. De lijst gaat verder met Jitse Groen van maaltijdbezorger Just Eat Takeaway en Joop van de Ende.

Ook al sta je niet op nummer 5 van de lijst of val je net buiten de lijst, dan nog zijn er voldoende positieve kansen.

Wij merken steeds vaker dat ondernemers die de afgelopen jaren een behoorlijk vermogen hebben weten op te bouwen, niet altijd weten wat ze met dat vermogen kunnen realiseren. Via deze blog willen wij je motiveren om kansen te verzilveren.

Ga die investering, die je eigenlijk al een tijdje in je hoofd had, gewoon doen! Of laat eens goed naar de bestaande financieringen van je bedrijf kijken. Mogelijk kunnen die wel een update gebruiken. Een herstructurering van de financieringen levert je direct voordeel op. Gunstigere voorwaarden zoals een lagere rente en vrijgave van zekerheden zijn vaak haalbaar. Laat je belonen door jouw goede resultaten en de huidige lage rentestand. Wij kijken graag met je mee naar jouw bestaande situatie en je eventuele plannen. Met een quick scan maken wij snel en effectief een inschatting van de kansen.