OOvB Financieringsdesk helpt Hans Lemmens Tweewielers Cuijk

Wanneer we ons kantoor in Cuijk uitlopen zien we schuin tegenover ons, aan de rechterkant, het mooie pand van Hans Lemmens Tweewielers. Sinds 1875 dé fietsspecialist in Cuijk. Het familiebedrijf dat uitgegroeid is van 'de fietsenmaker op de hoek' naar één van de beste fietsenzaken van Nederland!

De afgelopen jaren is de vraag naar elektrische fietsen zeer fors gestegen. Eigenaren Wim en Caroline hebben hier met hun winkel met 1850 m2 showroom en groot magazijn goed op in kunnen spelen. Ze beschikken over een ruim assortiment en bedienen klanten uit de hele regio en daarbuiten. Tot de professionele fietser aan toe.

De gemiddelde prijs van een elektrische fiets wordt steeds hoger en de vraag is nog steeds stijgende. Om aan deze enorme vraag te kunnen blijven voldoen is het belangrijk voor Hans Lemmens Tweewielers om over een juiste voorraad fietsen te beschikken. Het liefst nog voordat het seizoen weer begint.

Daarvoor was er extra werkkapitaal noodzakelijk en vanuit de Financieringsdesk hebben wij onlangs Lemmens Tweewielers mogen begeleiden in het financieringstraject.

We hebben kunnen zorgen voor een passende oplossing, zodat het bedrijf in staat is om de komende jaren de gewenste groei te gaan realiseren. 

Dus als je binnenkort weer een afspraak hebt bij OOvB in Cuijk, kijk dan even naar rechts als je het pand uitloopt!