OOvB Salarisdesk lid van NIRPA

Graag maken we bekend dat OOvB Salarisdesk onlangs lid is geworden van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Een bewuste stap die onze toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering in onze dienstverlening benadrukt. Het NIRPA-lidmaatschap weerspiegelt onze inzet om steeds aan de hoogste normen binnen de payroll sector te voldoen en te zorgen voor een deskundige service aan jou als OOvB klant.

OOvB Salarisdesk lid van NIRPA

Door onze aansluiting bij NIRPA, garanderen we dat ons team van OOvB Salarisdesk voortdurend toegang heeft tot educatie en training, wat essentieel is om de meest actuele kennis in huis te hebben. Dit is niet alleen een belofte van kwaliteit naar jou als klant toe, maar versterkt ook ons commitment aan ethische bedrijfsvoering, in lijn met de NIRPA Gedrags- en Beroepscode.

We zien dit ook als een belangrijke stap in het waarmaken van het vertrouwen dat jij als klant in ons mag stellen. Door ons aan te sluiten bij een erkend instituut als NIRPA, bevestigen we onze betrokkenheid bij het leveren van hoogwaardige payroll diensten en het handhaven van de integriteit in alles wat we doen.

We zijn enthousiast over deze ontwikkeling en we zijn ervan overtuigd dat het ons zal helpen om nog beter te voldoen aan uw behoeften.