OOvB - Salarisadministratie

Salarisadministratie

Bij OOvB adviseurs en accountants weten we dat goede medewerkers het verschil maken. Dat geldt voor iedere onderneming en organisatie. Als ondernemer besteed je dan ook veel aandacht aan de werving en selectie. Je wilt immers de juiste mensen op de juiste plek. En, om het beste uit je medewerkers te halen, besteed je ook aandacht aan opleiding en ontwikkeling. 

Maar wat met de administratieve zaken rondom medewerkers? De salarisverwerking? Het ziekteverzuim? Het verzorgen van aangiftes en het doen van meldingen bij tal van instanties? Niet voor niets besteden meer en meer ondernemers deze zaken uit. En terecht, want veelal is dit voordeliger en efficiënter dan het ‘in huis’ houden.

Uw salarisadministratie en HRM in de beste handen

Voor de uitvoering van uw salarisadministratie en HRM zaken hebben wij een samenwerking gesloten met HR5. HR5 is een gespecialiseerde HR dienstverlener die niet alleen uw complete salarisadministratie verzorgt, maar u tevens bijstaat bij algemene HR kwesties, specifieke arbeidsjuridische vraagstukken en op het gebied van arbo- en verzuimmanagement.  

Wilt u meer weten over de kennis en disciplines van HR5 of wat zij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Stel uw vraag aan uw OOvB bedrijfsadviseur of neem alvast eens een kijkje op de site van HR5.